EARBUDDIES – Hulpstukjes voor mondmaskers

🆘 SPAAR JE OREN MET ONZE EARBUDDIES!

We hebben onze 3D printers dag en nacht warm staan en deze printen momenteel 24/7 duizenden van deze mondmasker hulpstukjes, of zoals wij ze noemen “earbuddies“.

Het lang dragen van een mondmasker met de elastiekjes achter de oren zorgt voor pijnlijke wrijving en ongemakken. Zeker voor mensen in de zorg, winkelbedienden, of andere beroepen waar je een hele dag een mondkapje moet dragen is dit een absolute must!
Met dit kleine, flexibele hulpje kan je die elastiekjes achterop je hoofd houden. Bovendien zijn onze buddies voorzien van 4 regelhaakjes, zodat deze op ieders hoofd passen. Voor kinderen jonger dan 12 jaar hebben we een speciale, aangepaste versie (selecteer deze onderaan).

Je kan deze bij ons verkrijgen aan €0,5 per stuk. Dit is enkel de effectieve kostprijs om ze te printen en klaar te maken voor jullie. Daarom appreciëren we het ook enorm mocht iedereen die een bestelling doet, ons een vrije gift overmaken en zo de werking van onze VZW mee te ondersteunen! Daarom:

🙏 Vergeet je donatie niet, zo steun je onze vrijwilligers!

Onze vrijwilligers werken intussen al enkele maanden volledig belangeloos om voor iedereen deze earbuddies te kunnen maken. Wij rekenen enkel maar de effectieve kostprijs voor productie aan. De betaling van je buddies is dus géén steun voor onze VZW. Daarom zijn we zo dankbaar voor elke donatie, hoe klein ook die u aan onze vrijwilligers wil overmaken als dank voor hun harde werk. Vul tijdens het afrekenen (optioneel) een bedrag in dat je graag wil doneren bovenop de betaling van je buddies. Wie een extra bijdrage aan onze werking doet steelt voor altijd ons hart 💘!

👍 Tijdens het afrekenen krijg je de mogelijkheid om een donatie toe te voegen aan je bestelling! 1000x dank voor je extra steun!

🚚 Levering of afhaling:

Afhalen kan enkel op afspraak aan deze 3 locaties:

  • • Makerslab De Shack in de Leemweg te Sint-Laureins
  • • Bij Tommy: Heirweg in Bentille
  • • Bij Bram & Daphne: Aardenburgkalseide (kant Eede) in Maldegem

Na de bestelling zal iemand van het team contact met je opnemen voor een afspraak voor de afhaling.

Uiteraard kan je de buddies ook gewoon met de post laten leveren. Voor verzending binnen België rekenen we 2,50€ verzendkosten aan, voor verzending naar Nederland rekenen we 9,95€ aan. Dit zijn enkel de effectieve verzendkosten die in rekening zullen worden gebracht.

De termijn van levering hangt af van de grootte van de bestelling. Meestal worden alle bestellingen < 100 stuks binnen 2 werkdagen verzonden. Voor bestellingen van meer dan 100 stuks zullen wij u contacteren met meer concrete informatie over de leveringstermijn.

✅ Voorwaarden:

  • • De earbuddies worden enkel verkocht per 5 stuks, of elk veelvoud daarvan. Uitzonderingen worden niet toegestaan. Via de webshop kan u maximaal 1000 stuks bestellen. Voor grotere bestellingen kan u contact met ons opnemen.
  • • U kan bij uw bestelling standaard géén kleur kiezen. De buddies worden door onze vrijwilligers geprint in elke beschikbare kleur. Wenst u wél een eigen kleur, een aangepast logo of ander maatwerk & aanpassingen? Dan betaalt u 1€ per stuk. Neem hiervoor contact met ons op voor een aangepaste offerte.