De ALLER EERSTE OPEN-LAB DAG komt eraan!

Jullie hebben er even op moeten wachten, maar het is eindelijk zover! Onze ALLER EERSTE OPEN-LAB dag is voorzien op 13 oktober 2018 van 09u00 tot 12u00! Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen, of uiteraard om deel te nemen aan onze activiteiten!

Wat hebben we voorzien deze eerste open-lab dag:

Omdat het nog maar de aller eerste samenkomst is, hebben we voor de eerste opening een dagje voorzien waarop iedereen die interesse heeft, leden en niet-leden om onze lokalen mee te komen in orde zetten:

 • Inrichten van onze lokalen
 • Rondneuzen in alle materialen en gereedschappen
 • Het nodige knip-, plak- en schilderwerk zal niet ontbreken
 • Jullie inbreng & ideeën zijn meer dan welkom!

Zoals altijd voorzien wij een hapje en drankje tegen democratische prijzen!

Dit bericht delen met je vrienden, familie en andere geïnteresseerden helpt ons uiteraard enorm! Dank je wel!

1 antwoord
 1. Crew De Shack
  Crew De Shack zegt:

  De eerste open-lab dag was al meteen een succes! Een leuke voormiddag waarbij iedereen kon kennis maken met het gebouw, onze plannen, en zelf meteen wat aan het knutselen gaan. Bedankt aan iedereen die erbij was! Tot de volgende keer.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *