FAQ

Dat is een hele makkelijke vraag. Iedereen. Ongeacht je leeftijd, geslacht, kennis, interesse… Wie een droom heeft, kan die bij ons komen realiseren. Misschien droom je ervan op een bepaalde skill te leren. Of om een gigantisch leger robots te bouwen, of wil je gewoon weten hoe een wasmachine écht werkt? Of heb je ambities in de media en wil je komen leren presenteren? Alles is mogelijk bij De Shack. Vandaar ook onze leuze: Als je het kan dromen, kan je het maken!

Neen. Iedereen is welkom in De Shack. Maar om deel te nemen aan onze activiteiten, moet je wel lid zijn. Workshops zijn meestal open voor iedereen, maar soms exclusief voorbehouden voor de leden. Weet ook dat enkel wanneer je als lid ingeschreven bent in De Shack, je dan ook verzekerd bent. Indien niet, is het betreden op eigen risico 😉

Wil je meer weten over onze lidmaatschap formules? Neem dan snel hier een kijkje!

Neen. Dat is niet wat de visie van Makerslab De Shack uitdraagt.

MAAR! Je bent zeker en vast wél welkom met je defecte apparatuur. Alleen is het wel de bedoeling dat je zelf aan de slag gaat om het te herstellen. Met de hulp, kennis en expertise van onze vrijwilligers komt dat sowieso in orde!

Wel, heel simpel eigenlijk…

SenTeVee is een idee dat is ontstaan vanuit een visie van Luc Groosman, en Bram Andelhofs (bestuurder van De Shack). Omdat SenTeVee een project is dat zowel veel materiaal, als veel kennis en expertise nodig heeft, hebben we het daarom ondergebracht in De Shack. Met andere woorden, SenTeVee is een project van Makerslab De Shack. Groot! Dat zeker! Maar het blijft een project, en het blijft een onderdeel van onze vereniging.

Wil jij deel uitmaken van onze fantastische ploeg van SenTeVee? Dan kan je dat, als vrijwilliger van De Shack! Neem snel contact met ons op, of stuur een mailtje naar info@sentevee.be voor meer info!

Meer informatie over SenTeVee.be kan je hier vinden: www.sentevee.be

Geen antwoord gevonden in de FAQ?

Check het Forum

Niet meteen gevonden wat je zocht? De kans is natuurlijk erg groot dat jij niet de eerste bent met deze vraag. Neem daarom even een kijkje op het forum, de kans is groot dat je daar wel een antwoord zal vinden op je vragen!

Vraag het aan ons

Geen antwoord gevonden op je vraag? En ook niets gevonden in het forum? Dan kan je natuurlijk ook nog altijd contact opnemen met ons. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen!