Goed nieuws! Arduino komt nu écht een stap dichterbij

Het heeft een tijdje geduurd tot we een goeie leverancier hebben gevonden voor de Arduino producten, maar het is eindelijk zover!

Via de website van De Shack kan je vanaf vandaag je eigen Arduino materialen bestellen! Ideaal voor iedereen die wil komen experimenteren op de Open-Lab dagen, tijdens de Arduino workshops of tijdens de CoderDojo sessies.

We kiezen voor dit gamma en houden het zo uniform mogelijk. Zo heeft iedereen dezelfde mogelijkheden, en kan iedereen samen werken aan verschillende nieuwe projecten.

We beginnen met 2 standaard starterkits. Deze kits zijn zéér uitgebreid en bieden veel mogelijkheden, zowel tijdens onze activiteiten als thuis of op school.

Je kan, indien gewenst dan meteen, of later je starterskit uitbreiden met de zeer mooie, uitgebreide sensorkits.

En als je er echt niet genoeg van kan krijgen, dan kan je ook kiezen voor onze complete kits, bv. met een robot of RGB LED Cube:

Alle kits kunnen veilig online worden besteld op onze website. En je kan ervoor kiezen om hem (gratis) te laten afleveren op De Shack, of zelfs rechtstreeks bij je thuis (met extra verzendkosten).

Neem gerust een kijkje in ons nieuwe gamma, en laat het ons zeker weten als je nog vragen zou hebben!

ALLE ONLINE ARDUINO PRODUCTEN ZIJN BESCHIKBAAR AAN EEN SPECIALE LEDENPRIJS! Meldt jezelf aan als betalend lid om te genieten van de extra ledenkorting!

Ben je nog geen lid, maar wil je ook genieten van een leuke korting? Niet betalende leden kunnen ook 10% korting krijgen op hun eerste Arduino bestelling door de kortingscode ‘ARDUINO-START-NU’ te gebruiken bij het afrekenen! En dat nog tot eind maart 2019!